Helibungee - Bungee Jumping helikopterből

Adrenalin függő vagy? Minden extrém sportlehetőséget kipróbáltál már? Jó helyen jársz! Európában egyedülálló szolgáltatást nyújtunk, melynek nevét a helikopterből történő bungee jumping után Helibungee-nak kereszteltünk.

Mit ajánlunk? 600 méter magasságból, ~110 méteres kötéllel, helikopterből végrehajtott
ugrás! Biztos lehetsz abban, hogy már a helikopter emelkedése alatt magasba szökik az adrenalin, s az ugrási magasság elérése után már csak egy lépés választ el a 10 másodpercnyi szabadeséstől!

Ugróinkat a legmagasabb biztonsági követelményeknek megfelelő testtrapéz hevederrel rögzítjük a kötélhez, így a "kilengés" időtartama alatt nem fejjel lefelé, hanem "álló" testhelyzetben csodálhatják meg az eléjük táruló pazar panorámát.

Mint minden technikai sportnak, így a helibungeenak is vannak olyan követelményei, amelynek a vállalkozó szellemű jelentkezőknek meg kell felelniük. Ezek közül a két legfontosabb a megfelelő egészségi állapot és a maximum 100 kg-os testtömeg.

A szolgáltatás igénybevételének díja: 200.000,- Ft./ugrás. Több ugró együttes jelentkezése esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk!

ITT JELENTKEZHETSZ!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, ne habozz, keress bennünket az elérhetőségeinken, s mi készséggel állunk rendelkezésedre az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásában. Érdeklődés: +36-30-932-4911, e-mail: medgyes.laszlo@heliforce.hu