Ajándékutalványok

Válaszd bármely programunkat ajándékutalvány formájában barátodnak, ismerősödnek, az ellenségednek

 

Extrém helikopterezés

Kalandot keresel valódi 3D-ben? Akkor itt a helyed! A repülést csak átélni lehet, jól elmesélni aligha. A szárnyalás bizsergető élményéből adunk intenzív ízelítőt egy kecses Mil Mi-2-es helikopterrel.

E sokoldalú modell a magyar légi közlekedés egyik ikonja, technikai paramétereiről tájékozódhatsz weboldalunk Gépparkunk menüpontjában.

Széleskörű felhasználhatósága révén akár utasszállító vagy permetezőgépként, illetve teheremelésre és ejtőernyős ugráshoz is használható. Vagy azokra a kunsztokra, amelyeket a kevésbé szerencsések csak távolról, pl. a repülőnapokon csodálhatnak meg. Ott lehetsz a fedélzeten, hogy fentről ámulj az élményelemekkel tarkított mutatványokon, s persze a pazar panorámán. Nem is gondolnád, a messziről oly komótosnak tűnő helikopter milyen gyorsan tud suhanni.

A megvásárlástól számított 6 hónapon belül, előzetes időpont egyeztetés alapján használható fel.
 

Extrém helikopteres műrepülés ajándékutalvány megvásárlása

 


 

Helibungee - Bungee Jumping helikopterből

Adrenalin függő vagy? Minden extrém sportlehetőséget kipróbáltál már? Jó helyen jársz! Európában egyedülálló szolgáltatást nyújtunk, melynek nevét a helikopterből történő bungee jumping után Helibungee-nak kereszteltünk.

Mit ajánlunk? 600 méter magasságból, ~110 méteres kötéllel, helikopterből végrehajtott ugrás! Biztos lehetsz abban, hogy már a helikopter emelkedése alatt magasba szökik az adrenalin, s az ugrási magasság elérése után már csak egy lépés választ el a 10 másodpercnyi szabadeséstől! 

Ugróinkat a legmagasabb biztonsági követelményeknek megfelelő testtrapéz hevederrel rögzítjük a kötélhez, így a "kilengés" időtartama alatt nem fejjel lefelé, hanem "álló" testhelyzetben csodálhatják meg az eléjük táruló pazar panorámát. 

Mint minden technikai sportnak, így a helibungeenak is vannak olyan követelményei, amelynek a vállalkozó szellemű jelentkezőknek meg kell felelniük. Ezek közül a két legfontosabb a megfelelő egészségi állapot és a maximum 100 kg-os testtömeg. 

A megvásárlástól számított 6 hónapon belül, előzetes időpont egyeztetés alapján használható fel.
 

Helikopteres bungee jumping ajándékutalvány megvásárlása

Lépj kapcsolatba velünk!

Van kérdésed? Küldj nekünk üzenetet!

Az űrlap segítségével küldj nekünk kérdéseket, add meg az üzenet témáját, és mi rövid időn belül válaszolunk!

Heliforce
Heliforce Magyar Heliforce English Heliforce Deutsch