Ajándékutalványok

Válaszd bármely programunkat ajándékutalvány formájában barátodnak, ismerősödnek, az ellenségednek


Extrém helikopterezés

Extrém helikopterezés

Kalandot keresel valódi 3D-ben? Akkor itt a helyed! A repülést csak átélni lehet, jól elmesélni aligha. A szárnyalás bizsergető élményéből adunk intenzív ízelítőt egy kecses Mil Mi-2-es helikopterrel.
E sokoldalú modell a magyar légi közlekedés egyik ikonja, technikai paramétereiről tájékozódhatsz weboldalunk “Gépparkunk” menüpontjában.
Széleskörű felhasználhatósága révén akár utasszállító vagy permetezőgépként, illetve teheremelésre és ejtőernyős ugráshoz is használható. Vagy azokra a kunsztokra, amelyeket a kevésbé szerencsések csak távolról, pl. a repülőnapokon csodálhatnak meg. Ott lehetsz a fedélzeten, hogy fentről ámulj az élményelemekkel tarkított mutatványokon, s persze a pazar panorámán. Nem is gondolnád, a messziről oly komótosnak tűnő helikopter milyen gyorsan tud suhanni.
A megvásárlástól számított 6 hónapon belül, előzetes időpont egyeztetés alapján használható fel.

Helibungee - Bungee Jumping helikopterből

Helibungee - Bungee Jumping helikopterből

Adrenalin függő vagy? Minden extrém sportlehetőséget kipróbáltál már? Jó helyen jársz! Európában egyedülálló szolgáltatást nyújtunk, melynek nevét a helikopterből történő bungee jumping után Helibungee-nak kereszteltünk.
Mit ajánlunk? 600 méter magasságból, ~110 méteres kötéllel, helikopterből végrehajtott ugrás! Biztos lehetsz abban, hogy már a helikopter emelkedése alatt magasba szökik az adrenalin, s az ugrási magasság elérése után már csak egy lépés választ el a 10 másodpercnyi szabadeséstől!
Ugróinkat a legmagasabb biztonsági követelményeknek megfelelő testtrapéz hevederrel rögzítjük a kötélhez, így a "kilengés" időtartama alatt nem fejjel lefelé, hanem "álló" testhelyzetben csodálhatják meg az eléjük táruló pazar panorámát.
Mint minden technikai sportnak, így a helibungeenak is vannak olyan követelményei, amelynek a vállalkozó szellemű jelentkezőknek meg kell felelniük. Ezek közül a két legfontosabb a megfelelő egészségi állapot és a maximum 100 kg-os testtömeg.
A megvásárlástól számított 6 hónapon belül, előzetes időpont egyeztetés alapján használható fel.

Sétarepülés a Balaton felett

Sétarepülés a Balaton felett

Közkívánatra az adrenalindús programjaink - az extrém helikopterezés és a helikopteres Bungee Jumping - mellett lehetőséget biztosítunk arra is, hogy megízleljétek a klasszikus helikopteres repülés semmihez sem fogható élményét egy igazán gyönyörű helyszínen.
A programot ajánljuk születésnapra, évfordulóra, leány- és legénybúcsúra, de tökéletes családi program, vagy akár randevú helyszín is lehet! Egyéni utasokat és nagyobb baráti társaságokat is szívesen látunk, lepd meg ezzel az igazán különleges élménnyel magadat vagy szeretteidet!
Önmagában a reptéren lenni sem mindennapos dolog, hiszen sokan életünk során csak a nagygépes repüléssel találkoznak egy-egy nyaralás során. A kisgépes repülés teljesen más világ, hihetetlen történetekkel, amelynek nagyon is megvan a maga varázsa, és csak keveseknek adatik meg, hogy belekóstoljanak. A helyszín alkalmas csapatépítő és privát események, születésnapok, baráti találkozók és sportrendezvényekre is.
Várunk szeretettel benneteket - alig több, mint egy órára Budapesttől -, Balatonfőkajár Sport Reptéren!

Lépj kapcsolatba velünk!

Van kérdésed? Küldj nekünk üzenetet!

Az űrlap segítségével küldj nekünk kérdéseket, add meg az üzenet témáját, és mi rövid időn belül válaszolunk!

Heliforce
Heliforce Magyar Heliforce English Heliforce Deutsch