Szolgáltatásaink

Élmény szolgáltatások

Kalandot keresel valódi 3D-ben? Szeretnél valami igazán különleges ajándékot adni szeretteidnek? Szakadjatok ki a szürke hétköznapokból, és tartsatok velünk egy EXTRÉM helikopterezésre, ahol szédületes sebesség, akrobatikus elemekkel és csodás panorámával tarkított életre szóló élmény vár rátok!

foglalás

Adrenalin függő vagy? Minden extrém sportlehetőséget kipróbáltál már? Jó helyen jársz! Európában egyedülálló szolgáltatást nyújtunk, melynek nevét a helikopterből történő bungee jumping után Helibungee-nak kereszteltünk.

foglalás

Céges és privát rendezvények, fesztiválok, városi ünnepségek csúcspontja lehet egy lélegzetelállító helikopteres bemutató repülés. Feledhetetlen élmény, amint a helikopter és pilótája sokszor a fizika törvényeinek határait feszegetve szeli a levegőt. Nappali és éjszakai show is elérhető, pirotechnikai látványelemekkel, akár egy varázslatos éjszakai tűzijátékkal egybekötve.

Valami igazi különlegességre vágysz? Túlvagy már minden klasszikus csapatépítő rendezvényen, és unalmas születésnapon? Tarts nálunk egy VIP Hangár Partyt, és garantáljuk, hogy valami egészen egyedi élményben lesz része a vendégeidnek!

Lépj kapcsolatba velünk!

Van kérdésed? Küldj nekünk üzenetet!

Az űrlap segítségével küldj nekünk kérdéseket, add meg az üzenet témáját, és mi rövid időn belül válaszolunk!

Heliforce
Heliforce Magyar Heliforce English Heliforce Deutsch