Gépparkunk

Cégünk a légiközlekedés számos területén kínál szolgáltatásokat, legyen szó szállításról, mezőgazdasági munkákról vagy kikapcsolódásról. Flottánkban két különleges jármű is megtalálható: egy Mil Mi-2 típusú helikopter, amely ideális kisebb szállítási feladatokra és gyors manőverezésre; valamint egy Zlín Z–142 repülőgép, amely tökéletes választás hosszabb távolságokra vagy egyéb általános célú feladatokra. Mindkét gépünkkel garantáltan biztonságos és megbízható szolgáltatást nyújtunk.

 


 

Mil Mi-2 helikopter >>>

A Mi–2 könnyű, többcélú helikopter, amelyet a moszkvai Mil Tervezőiroda fejlesztett ki az 1960-as évek elején. Sorozatgyártása kizárólag Lengyelországban, a WSK „PZL– Świdnik” repülőgépgyárban folyt. Elsősorban polgári célokra fejlesztett helikopter, katonai alkalmazása főleg felderítő, szállítási és futárfeladatok ellátására korlátozódik.

 Zlín Z–142 >>>

 

A Zlín Z–142 a csehországi Otrokovicében működő Moravan repülőgépgyár könnyű oktató-, gyakorló- és túrarepülőgépe. Kiképzés, oktatás mellett alkalmas sétarepülésre, légi- fotózásra, filmezésre, illetve az extrém repülés szerelmeseinek a műrepülés kipróbálására. Kedvelt szereplője a légi bemutatóknak, rendezvényeknek.

Lépj kapcsolatba velünk!

Van kérdésed? Küldj nekünk üzenetet!

Az űrlap segítségével küldj nekünk kérdéseket, add meg az üzenet témáját, és mi rövid időn belül válaszolunk!

Heliforce
Heliforce Magyar Heliforce English Heliforce Deutsch