Pilótáink

Imreh Lajos

Főpilóta, ügyvezető igazgató
Repült órák száma: 18700
Imreh Lajos “Lujó” - a HELIFORCE főpilótája és ügyvezető igazgatója, akinek a kezében örömtáncot lejt hű társa, a MI2-es helikopter. Ketten együtt a fizika törvényeit is meghazudtoló mutatványokra képesek.

Imreh Bence

Mezőgazdasági gépészmérnök, üzletfejlesztés, stratégiai menedzsment
„Repülős család” fiaként gyerekkoromtól fogva életünk része volt a repülés, ezen belül is a mezőgazdasági repülés. Itt fertőződtem meg a repülés szeretetével, és ennek köszönhetően kezdtem el 18 éves koromban vitorlázni a Farkashegyi repülőtéren.

Csapatunk

dr. Zakkar Viktória

Kommunikáció, marketing, rendezvények
Jogászként végeztem, de hamar kiderült számomra, hogy túl izgága vagyok ahhoz, hogy ezen a pályán maradjak. Az ELTE karrierközpontjában elvégeztem egy sajtószóvivő és sajtóreferens képzést, és ott végleg elrabolta a szívem ez a terület.

Medgyes László

Operations manager (aki a mozdonyfüstöt cserélte kerozingőzre)
Büszkén állíthatnám magamról, hogy közlekedési üzemmérnökként a repülés mindig is közel állt hozzám, de valójában a közelség kimerült abban, hogy a kollégiumban egy szinten laktunk a légiforgalmi irányító szakos hallgatókkal.

Nagy Jenő "Zsenya"

A kommentátorok Besenyei Petije, aki nélkül nincs HeliForce bemutató
A HeliForce örökös mókamestere, a kommentátorok Besenyei Petije, aki nélkül nincs HeliForce bemutató.

Illés Attila

Műszaki kiszolgáló
Főállásban karosszéria lakatos vagyok, a HeliForce-nál pedig a pilóta és a helikopter földi kiszolgálását végzem. Ezek legfőképp az utasrepültetés és a bemutató repülések során felmerülő járulékos feladatok.

Baróczi János

Villamosmérnök
A HeliForce csapatával 4 éve dolgozom együtt, gyerekkorom óta érdekel a repülés és az elektronika. Villamosmérnökként több mint 20 év tapasztalattal rendelkezem elektronikai kutatás, fejlesztés terén.

Lépj kapcsolatba velünk!

Van kérdésed? Küldj nekünk üzenetet!

Az űrlap segítségével küldj nekünk kérdéseket, add meg az üzenet témáját, és mi rövid időn belül válaszolunk!

Heliforce
Heliforce Magyar Heliforce English Heliforce Deutsch