Szolgáltatásaink

Céges alkalmazások

Fagyérzékeny növénykultúra? Talaj menti fagy kialakulására ideális a terület? Megoldás: fagykár megelőzés helikopterrel!

Napjainkban egyre több olyan berendezést (pl. átjátszó antennát, klímát) kell elhelyezni, beemelni, amelynek tervezett helye a földről megközelíthetetlen, gyakran több tíz méteres magasságban található. Ezeket a feladatokat leghatékonyabban, a legnagyobb pontossággal a levegőből, helikopter segítségével lehet megoldani.

A helikopter aljára függesztett konténerből történik a légi műtrágyázás, melynek szélessége 32 méter, egyenletessége a kijuttatott mennyiségtől függetlenül változatlan, ezért alkalmas akár a vetőmag kijuttatására is.

Az elmúlt évek alatt szerzett tapasztalataink alapján alakítottuk ki a saját fejlesztésű permetező-szórókeretünket.
Photocredit: Ocsovai Gergely és Kadarkuti Péter

A nagy számban megjelenő termék és szolgáltatás reklámokra az átlag hétköznapi ember szinte már immunis lett. Ennek a figyelemcsökkenésnek a kiváltására kínálunk biztos, sikeres reklámozási lehetőségeket.

Céges rendezvények, csapatépítők.
Valami igazi különlegességre vágysz?

A kémiai imágóírtás legígéretesebb alternatíváját a szúnyoglárvák elleni biológiai védekezési módszerek jelentik. A Bti alapú készítmények alkalmazásának nagy előnye, hogy rendkívül szelektív módon csak egyes kétszárnyú (Diptera) fajok, különösképpen a csípőszúnyogok lárváira hatnak.

A ’90-es évek elejétől kezdtünk el foglalkozni a légi katasztrófavédelemmel. A fő célunk az volt, hogy a nehezen megközelíthető, nagy kiterjedésű tüzek hatékonyabb, gyorsabb oltására egy új légi technológiát dolgozzunk ki, melynek keretén belül szabadalmaztattunk egy egyedi vízdobó-oltó-berendezést.

Hazánk területét nagy kiterjedésű erdők és nemzeti parkok borítják. Az egyre gyakoribb tűz vagy víz okozta katasztrófák, a helyreállítási feladatok, a lopások, a vadállomány engedély nélküli kilövése, komoly anyagi károkat okoznak a tulajdonosoknak.

Lépj kapcsolatba velünk!

Van kérdésed? Küldj nekünk üzenetet!

Az űrlap segítségével küldj nekünk kérdéseket, add meg az üzenet témáját, és mi rövid időn belül válaszolunk!

Heliforce
Heliforce Magyar Heliforce English Heliforce Deutsch