Sétarepülés a Balaton felett

Sétarepülés a Balaton felett

Szolgáltatási díj: 66.990.- HUF / fő
Időtartam: 15 perc

Sétarepülés a Balaton felett egy ikonikus helikopterrel! Csodáld meg a Balatont, úgy ahogy csak keveseknek adatik meg! A helikopteres élményrepülés során úgy érzed majd, hogy az egész Balaton a lábaid előtt hever, és csak annyi lesz a dolgod, hogy lazíts, romantikázz és gyönyörködj az eléd táruló lélegzetelállító panorámában.

A szolgáltatás bemutatása

Közkívánatra az adrenalindús programjaink - az extrém helikopterezés és a helikopteres Bungee Jumping - mellett lehetőséget biztosítunk arra is, hogy megízleljétek a klasszikus helikopteres repülés semmihez sem fogható élményét egy igazán gyönyörű helyszínen. 

 

A programot ajánljuk születésnapra, évfordulóra, leány- és legénybúcsúra, de tökéletes családi program, vagy akár randevú helyszín is lehet! Egyéni utasokat és nagyobb baráti társaságokat is szívesen látunk, lepd meg ezzel az igazán különleges élménnyel magadat vagy szeretteidet! 

Önmagában a reptéren lenni sem mindennapos dolog, hiszen sokan életünk során csak a nagygépes repüléssel találkoznak egy-egy nyaralás során. A kisgépes repülés teljesen más világ, hihetetlen történetekkel, amelynek nagyon is megvan a maga varázsa, és csak keveseknek adatik meg, hogy belekóstoljanak. A helyszín alkalmas csapatépítő és privát események, születésnapok, baráti találkozók és sportrendezvényekre is. 

Várunk szeretettel benneteket - alig több, mint egy órára Budapesttől -, Balatonfőkajár Sport Reptéren! 

Szolgáltatási díj: 66.900.- HUF / fő
Időtartam: 15 perc


Ennél hosszabb, 30 perces és 60 perces sétarepülési lehetőséget, valamint különleges naplementés repülést is biztosítunk, melyekre minden esetben egyedi árat adunk. Személyre szabott ajánlatért keress bennünket a megadott elérhetőségeinken.Galéria: Sétarepülés a Balaton felett


Lépj kapcsolatba velünk!

Van kérdésed? Küldj nekünk üzenetet!

Az űrlap segítségével küldj nekünk kérdéseket, add meg az üzenet témáját, és mi rövid időn belül válaszolunk!

Heliforce
Heliforce Magyar Heliforce English Heliforce Deutsch