Helikopteres teheremelés

Helikopteres teheremelés

Napjainkban egyre több olyan berendezést (pl. átjátszó antennát, klímát) kell elhelyezni, beemelni, amelynek tervezett helye a földről megközelíthetetlen, gyakran több tíz méteres magasságban található. Ezeket a feladatokat leghatékonyabban, a legnagyobb pontossággal a levegőből, helikopter segítségével lehet megoldani.

A szolgáltatás bemutatása

Leemeljük a terhet a válláról!
HELIFORCE
Helikopteres teheremelésben
#1

Sok éves tapasztalatunk megfelelő alapot biztosít ahhoz, hogy ügyfeleink számára a legmegfelelőbb megoldást dolgozzuk ki.

Készítettünk egy tematikus oldalt, amelyben összefoglaltuk a helikopteres teheremeléssel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Amennyiben az előzőekben felsorolt problémával kerülsz szembe, ne habozz, keress bennünket elérhetőségeink valamelyikén.

 

 

 


ELSŐ A BIZTONSÁG
Sikerünk kulcsa a biztonság. Helikopteres teheremelés esetén kiemelt figyelmet fordítunk az emelendő teher előkészítésére. Telephelyünkön – Kiskunlacháza-Bankháza Repülőtér – minden esetben próbaemelést végzünk.

EGYEDI ÁRAJÁNLAT
Nincs két egyforma helikopteres teheremelés. Minden feladat egyedi. A berendezések emeléséhez használt – műbizonylatos – köteleket méretre gyártatjuk. Az emelőkészletet a helyszín és a berendezés paraméterei szerint állítjuk össze.

KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG
Minden helikopteres teheremeléshez költséghatékony helikoptert ajánlunk ügyfeleinknek. Csak abban az esetben veszünk igénybe külföldi légijárművet, ha a feladat saját helikopterünk emelési teljesítményét meghaladja.

MINDEN EGY KÉZBEN
Szerződéskötés után ügyfeleinknek nem kell foglalkozniuk a helikopteres teheremeléshez szükséges engedélyek beszerzésével. 30 éves szakmai kapcsolatunknak köszönhetően az átlagosan 30-40 napos engedélyeztetési határidő legtöbb esetben csökkenthető.

 

ADATTÁR
Helikopterrel történő teheremelési feladatok elvégzéséhez ajánlott típusokat és azok maximális emelési terhelhetőségét az alábbi táblázatban foglaltuk össze. Fontos hangsúlyoznunk, hogy minden feladat más, ezért a biztonságosan emelhető maximális súly eltérhet a táblázatban foglaltaktól. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül az időjárás okozta korlátozó tényezőket sem: magas hőmérséklet, erős szél. Az előzőekre való tekintettel a helikopteres teheremelés elvégzésére általában nem egy konkrét időpontot, hanem időintervallumot célszerű meghatározni.

Mi-2 helikopter
800kg

Mi-8 helikopter
2.000kg

Mi-8MTV helikopter
3.500kg

Mi-26T helikopter - Átmenetileg nem elérhető!
20.000kg

 

VIDEÓK

 

 

 

 

 

 

 Galéria: Helikopteres teheremelés


Lépj kapcsolatba velünk!

Van kérdésed? Küldj nekünk üzenetet!

Az űrlap segítségével küldj nekünk kérdéseket, add meg az üzenet témáját, és mi rövid időn belül válaszolunk!

Heliforce
Heliforce Magyar Heliforce English Heliforce Deutsch