Biológiai, kémiai szúnyogirtás

Biológiai, kémiai szúnyogirtás

A kémiai imágóírtás legígéretesebb alternatíváját a szúnyoglárvák elleni biológiai védekezési módszerek jelentik. A Bti alapú készítmények alkalmazásának nagy előnye, hogy rendkívül szelektív módon csak egyes kétszárnyú (Diptera) fajok, különösképpen a csípőszúnyogok lárváira hatnak.

A szolgáltatás bemutatása

Alkalmazásával – megfelelő kivitelezés esetén – közel 100%-os hatékonyság érhető el. Rendkívüli előrelépés a korábbian alkalmazott technólógiákhoz képest, hogy a kezelés független a napszaktól, gyakorlatilag a nap bármely szakában végezhető, valamint szélsőséges időjárási körülmények között is alkalmazható.

A biológiai irtószer szórása az erre a célra kifejlesztett röpítőtárcsás szóróberendezéssel, helikopterrel történik. A technológia alkalmas arra, hogy egy szúnyogtérkép segítségével GPS helymeghatározó eszköz alkalmazásával automatikusan adagolja a kezelendő területre a granulátumot, így a pilóta beavatkozása nélkül mindíg, minden helyszínen a szükséges dózis juttatható ki. Ez merőben új módszer, mert a folyamatos interaktív kapcsolat a leggazdaságosabb védekezést teszi lehetővé, elkerülve a felesleges kiszórást.


Az évente két alkalommal elvégzett preventív biológiai védekezés sokkal kisebb költségekkel jár, mint a hagyományos vegyi anyagokkal történő imágóírtás, amely csak akkor hatékony, ha évente akár 4-5 alkalommal is megismételik.


Az általunk kidolgozott technikai-technológiai megoldás szerint könnyen alkalmazható és kijuttatható a biológiai hatóanyag.


KOCKÁZAT NÉLKÜL BIZTOSÍTHATÓAK AZ ALÁBBI ELŐNYÖK:

  • az új anyag a biológiai hatást folyamatosan, akár több napon át fejti ki
  • kijuttatása független az időjárástól és a napszaktól
  • csak környezetbarát összetevőkből épül fel, felhasználást nem kell korlátozni
  • gyártása és tárolása nem szennyezi a környezetet, nem bomlékony
  • egyszerűen szállítható, hosszú időn át tárolható és a tárolási körülményekre igénytelen


Galéria: Biológiai, kémiai szúnyogirtás


Lépj kapcsolatba velünk!

Van kérdésed? Küldj nekünk üzenetet!

Az űrlap segítségével küldj nekünk kérdéseket, add meg az üzenet témáját, és mi rövid időn belül válaszolunk!

Heliforce
Heliforce Magyar Heliforce English Heliforce Deutsch