Légireklám

Légireklám

A nagy számban megjelenő termék és szolgáltatás reklámokra az átlag hétköznapi ember szinte már immunis lett. Ennek a figyelemcsökkenésnek a kiváltására kínálunk biztos, sikeres reklámozási lehetőségeket.

A szolgáltatás bemutatása

A kiemeltebb légi reklámozási formák:

ÓRIÁS REKLÁMVÁSZON EMELÉSE, MOZGATÁSA

Az építkezési hálókon történő reklámozás manapság igen divatos. Ekkora méretű felületeket, ha megmozgatunk és célzottan, tömegek fölött repítünk, a hatás nem maradhat el. A speciális zászlóvászon anyag sajátosságai miatt, akár többszáz négyzetméteres felületet is tudunk repíteni. A kreatív elkészítésekor az egyetlen szabály, hogy négyzet alak és 4:3 arány között lévő, álló vagy fekvő formákat tudunk mozgatni. Óriás vásznainkat, a repülési sajátosságok miatt kizárólag magunk készíttetjük alvállalkozónkkal, mert minden esetben külön engedélyeztetnünk kell a légügyi hatóságoknál, így kizárólag az erre a célra gyártott vásznakat tudjuk alkalmazni.


FELFÚJHATÓ ÓRIÁSBALLON EMELÉSE, MOZGATÁSA

Az eddig megszokottaknál sokszorosan nagyobb méretű ballonokat tudunk magasba emelni, így elképzelhető akár 30 méter magas sörösüveg, ugyanekkora átmérőjű gömb, illetve bármilyen egyedi forma magasba emelése és megjelenítése a célközönség felett. Remek lehetőség továbbá, hogy az esti órákban a ballonokat belülről meg tudjuk világítani, így egy minden eddigitől eltérő, látványos repülő reklámfelületet kapunk. A kreatív elkészítése előtt minden esetben egyeztetnünk kell - hiszen a kivitelezés során bizonyos aerodinamikai szempontokat is figyelembe kell vennünk, továbbá mpontosan meg kell határoznunk a rögzítési pontokat is - az óriás ballonjainkat kizárólag magunk készíttetjük alvállalkozónkkal, mert minden esetben külön engedélyeztetnünk kell a légügyi hatóságoknál.


PROMÓCIÓS TERMÉKEK SZÓRÁSA

Minden olyan termék, amely nagy magasságból lassan esik, illetve felülete puha, alkalmas arra, hogy a helikopter fedélzetéről ledobjuk, leszórjuk. A helikopter repülési sajátosságai miatt nagyon jól pozícionálható a szórás helye, amely természetesen akár menet közben is történhet. Lehetőség van ping-pong labda, felfújt strandlabda, lufi, úszógumi, szivacs, hungarocell, laticel termékek szórására, illetve bármilyen egyéb reklámeszközre, amely megfelel a biztonságtechnikai előírásoknak. Például a nyári hónapokban a Balaton partján több ezer logózott strandlabda, a szó szoros értelmében "telitalálat" lehet.


EGYEDI REKLÁMOK

Megrendelőink egyes kampányaihoz illesztve egyedi megoldásokkal is állunk partnereink rendelkezésére. Vállaljuk légi bemutatók, extrém repülős reklámok elvégzését is. Szolgáltatásainkat helytől függetlenül az ország teljes területén tudjuk biztosítani megrendelőink számára.Galéria: Légireklám


Lépj kapcsolatba velünk!

Van kérdésed? Küldj nekünk üzenetet!

Az űrlap segítségével küldj nekünk kérdéseket, add meg az üzenet témáját, és mi rövid időn belül válaszolunk!

Heliforce
Heliforce Magyar Heliforce English Heliforce Deutsch